» Bekijk aanbieders

Opleiding ouderenzorg

De opleiding ouderenzorg 'Ouderenwerk 3.0' is een opleiding speciaal ontwikkeld voor medewerkers in de zorg en welzijn sector, zoals wijkverpleegkundigen, hulpverleners en verzorgenden. In de opleiding ouderenzorg, een leergang op hbo-niveau, ontwikkelen medewerkers in de zorg en welzijn competenties, kennis en vaardigheden die aansluiten bij de veranderingen in de vraag naar zorg en welzijn.

De opleiding ouderenzorg is een combinatie van hoor- en werkcolleges, begeleide intervisiebijeenkomsten en praktijkleren gekoppeld aan de werksituatie in zorgorganisaties.

Voor wijkverpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals

De opleiding Ouderenwerk 3.0 is een zorgopleiding die medewerkers in verschillende functies binnen de zorg en welzijn sector de kennis en vaardigheden geeft om de transitie naar vraaggerichte zorg en welzijn nieuwe stijl te kunnen maken. De opleiding richt zich op wijkverpleegkundigen, hulpverleners, verzorgenden, activiteitenbegeleiders, verpleegkundigen, docenten MBO verzorging en gemeenteambtenaren die deel uitmaken van sociale gebieds- of wijkteams.

Volg de leergang Ouderenwerk 3.0

In de leergang Ouderenwerk 3.0 wordt aan de hand van verschillende thema's aandacht geschonken aan vraaggerichte zorg en het beleid welzijn nieuwe stijl. Vanuit verschillende invalshoeken. Lees hier meer over deze invalshoeken. Voor aanmelding, informatie over startdatums en de toelatingseisen van de opleiding kijk op de pagina aanmelden.

Incompany opleiding ouderenzorg

Wilt u uw zorgprofessionals deze opleiding aanbieden of heeft u een specifieke opleidingsvraag voor uw organisatie? Wij bieden incompany opleidingsmogelijkheden voor zorgorganisaties. Wij gaan graag met u in gesprek om een passend opleidingstraject voor uw organisatie te realiseren. Neem contact op met een van de hiernaast staande aanbieders. Wij gaan graag met u in gesprek.

 

Transities in wonen, welzijn & zorg.